Stichting Schildpad
Schildpadden zijn gevoeliger dan u denkt!

Homepage informatie

Sponsor banner : Hexan

Deze homepage wordt geheel door Hexan onderhouden en is ook door Hexan ontworpen. Ook het logo van Stichting Schildpad is door Hexan ontworpen. Hexan draagt de zorg om deze site up to date te houden. Mocht iemand suggesties hebben, opmerkingen en aanvullingen, stuur deze gerust aan ons op per E-mail.

Sinds het prille begin van de Stichting zijn we al te vinden op het internet. Al enkele maanden na de oprichting hebben we het domein www.schildpad.nl aangevraagd en toegewezen gekregen. Sinds eind 1999 zijn wij ook bereikbaar onder www.schildpad.org en www.schildpad.com

Stichting Schildpad Screensaver

Wilt u ook een leuke screensaver van Stichting Schildpad, dan kunt u deze hieronder downloaden : De screensaver is geschikt voor Windows 95/98/ME en NT 4.0/2000/XP/2003.

E-mail Adres:(Verplicht)

2.6 MB (2.696.298 bytes)

Het is ook mogelijk ons een berichtje te sturen via het onderstaande formulier.
Wij krijgen veel vragen over schildpadden, alvorens ons een vraag te mailen is het verstandig te kijken op onze veel gestelde vragen (FAQ) pagina of om te zoeken met onze zoekmachine.
E-mail Adres:

Titel:

Naam:

Straatnaam + Nr.:

Postcode:

Plaats:

Land:

Over welke soort schildpad gaat de vraag?

Hoe oud is de schildpad?

Hoe groot is de schildpad?
Hulp bij het opmeten van schildpadden

Bericht :

Wilt u voortaan onze nieuwsbrief ontvangen?
Ja : Nee :

Stichting Schildpad heeft alle informatie die ze hebben gepubliceerd op het internet. Het voor ons dan ook derhalve niet mogelijk op verzoek informatie via de reguliere post aan u toe te zenden. Verzoeken van dien aard zullen wij dan ook niet honoreren.

© 2003 Stichting Schildpad
Terug naar boven

Ga naar de homepage